Betonsand

Betonsand er en type sand, der bruges hyppigt af danskerne til diverse projekter i forbindelse med bygning og renovering, hvad end det måtte være private mennesker, der klarer opgaven selv, eller om det er professionelle, der har dette som beskæftigelse. Betonsand er en af de fineste sandtyper, der findes, og sandkornene er således oftest kun mellem 0 og 2 millimeter.

Betonsand anvendes i blandingen til beton sammen med cement og vand. Det færdige produkt kan man således anvende til støbningen af glatte overflader, som eksempelvis et glat betongulv eller en køkkenbordplade. Man kan således med fordel bestille sit betonsand så rent som muligt, således ens udførte arbejde er betydeligt bedre og mere effektivt. Specielt til vigtigt støbearbejde som eksempelvis støbningen af et gulv, er det vigtigt, at ens betonsand er så rent som muligt. Derved opnår man et lækkert betongulv.

Derfor er det vigtigt, at man, inden man giver sig i kast med projektet, laver en god mængde research, således man er godt klædt på dertil. Derefter kan man begynde at kigge på de forskellige typer betonsand, der findes på markedet. Kvaliteten af disse sække med betonsand er meget svingende, hvorfor man bør være kritisk i sin research af produktet. Når man har fundet det korrekte, kvalitetssikrede produkt gælder det egentlig blot om at bestille dette.

Betonsand kommer i sække, der varierer meget i størrelse, hvorfor man skal være opmærksom på at nærlæse målene. Når man har bestilt den rette mængde, vil man således efter et stykke tid modtage sit betonsand, hvorefter man kan begynde sit projekt.


Du kan bestille betonsand online og få leveret i Jylland på Sjælland og Fyn

Bruger du betonsand og cement til at blande beton, kan du blandt andet støbe figurer, fuglebade og meget andet. Det er blevet et stort hit, og derfor er der mulighed for at deltage på forskellige kurser i betonstøbning. Se evt. kalenderen her hvor der bliver annonceret kurser.