Strøsand

Der er næsten kun én ting, der er sikkert ved det danske vejr udover de ustadige somre – vinteren rammer med snefald hvert år. De kraftige snefald er til frustration for mange mennesker; private, såvel som erhvervsdrivende. Heldigvis kan man afhjælpe de spejlglatte overflader til en vis grad.

Et af mest kendte produkter på markedet i denne forbindelse er strøsand.

Strøsand er sand som er ideelt til glatførebekæmpelse, hvad det måtte være til fortove, veje eller indkørsler.

Strøsandet hjælper således med at holde ens fødder eller bilens dæk nogenlunde fast på overfladen, hvilket kan være til stor hjælp i en glat tid. Strøsand har den fordel, at det ikke skader poterne på vores firbenede venner, hunde og katte, der døjer med salt i poterne hver vinter. Derudover er strøsand også mere skånsomt overfor miljø end salt, ligesom strøsand heller ikke skader eksempelvis betonoverflader.

Der findes dog nogle typer af strøsand tilsat en smule salt for at opnå en bedre optøning af sneen.

Det kan være en rigtig god idé at anvende strøsand i vintermånederne, da eventuel manglende glatføresikring kan koste en bøde og i værste fald et erstatningskrav. Mange danskere kommer til skade på glatte fortov, indkørsler og parkeringsarealer i vintermånederne hvert år. Såfremt det vurderes, at den ansvarlige for det pågældende område ikke har glatføresikret dette tilstrækkeligt, kan det koste dyrt. Brugen af strøsand er ofte som en del af arbejdet med snerydning.

Derudover kan det være til stor irritation for en virksomheds medarbejdere, hvis der ikke er spredt strøsand på virksomhedens udendørs gangarealer, da medarbejderne således løber en risiko ved blot at møde på arbejdspladsen.

Vil du bestille strøsand med eller uden salt kan du finde et stort udvalg hos FC Beton der kan levere strøsandet i størstedelen af Danmark.