Hent selv sand

Mangler du sand til en ny indkørsel, en sandkasse til børnene eller bare til et andet projekt, så kan du medbringe din egen trailer, og hente dit "hent selv sand" hos FC Beton. Det er nemt, hurtigt og vi har et stort udvalg af grusgrave, hvor du kan hente dit sand henne.

Sand er en jordtype, og den findes overalt i jorden. Det er et meget praktisk materiale, da sand kan bruges til mange forskellige formål. Som nævnt kan sand bruges til at lægge nye indkørsler, ny terrasse eller til andre byggeprojekter.

Sand har den egenskab, at det er nemt at arbejde med, bl.a. fordi det har et meget lille tværsnitsareal. Et sandkorn er mikroskopisk lille og måler mellem 0.002 mm og  2 mm. Det er af betydning, når du skal lægge din fliseterrasse eller nye indkørsel, da fliserne naturligvis skal ligge plant. For at opnå dette, er det vigtigt, at dit underlag er i orden.

Sand er blandt det mest hyppigt anvendte materiale som underlag, da sand er nemt at fordele ud, og dermed kan man sikre sig, at alting ligger helt lige. Sand er et meget solidt materiale, og sikrer dig et stabilt underlag. Et sandkort vejer ikke særligt meget, grundet dets lille størrelse, og derfor er det også nemt at fordele og forme, som man ønsker det. Så når man ønsker, at sandet skal ligge helt plant, så er det nemt at skrabe fladt. Ligeledes størkner sand ikke, og man kan nemt lave ændringer og tilpasse ens jord, hvis sandet ikke ligger helt, som man ønsker det.